В една от най-вълнуващите срещи на PGL Arlington Major 2022 по Dota 2, OG с българския мидлейнър Божидар “bzm” Богданов, бе на крачка от това да постигне успех срещу китайците от PSG.LGD, но в крайна сметка тимът на родния талант загуби с 1:2 победи. Българинът и съотборниците му започнаха по отличен и унищожиха съперника си в първата игра за малко над 20 минути, но за съжаление така и не успяха да затворят втора победа и да се доближат на крачка от големия финал, в който да се борят за 200 хил. долара.

Във втората игра спонсорираният от Пари Сен Жермен китайски отбор постигна успех, а след това в решаващата битка, продължила над 50 минути, въпреки натрупаното немалко предимство OG все пак загуби. По този начин отборът на "bzm" допусна нова загуба от PSG.LGD, след мача им в групите на турнриа в Арлингтън, както и по време на Мастърса в Рияд, Саудитска Арабия, по-рано през сезона.

Все пак Богданов и тимът му продължават с участието си в турнира, но вече в долната част на схемата, където всяка загуба би била последна. За да се добере до битка за златото на Мейджъра сега OG ще трябва да спечели не още един мач, а още 3, първият от които е на 13-ти август, срещу победителя от мача Beastcoast срещу Outsiders.