България победи във финала на турнира по Counter-Strike 2, организиран специално за създатели на съдържание, от различни европейски държави. Съставът, който Никола "Niku" Гяуров събра успя да победи Украйна в големия финал на CEE Champions: Streamers Edition с 2:1, след обрат и така нашият геймър и съотборниците му се поздравиха с голямата награда от 10 хил. долара. Освен това за феновете и зрителите на "Niku" ще има награди на стойност 15 хил. долара, осигурени от спонсорите на състезанието.

Българите бяха в отличен състав, като рамо до рамо с родния стриймър, в сървъра за България стреляха Християн "REDSTAR" Пиронков и Георги "SHiPZ" Григоров от 500 Esports, бившият стрелец на отбора и на Team Liquid, Алекс "Rainwaker" Петров, както и снайперистът на Pompa Дейвид "h4rn" Бенчев.

Съставът ни загуби първата карта, след като отстъпи пред тима на "SlaxerCast" на Mirage с 8:13, но след това българите се събраха и разгромиха съперника с 13:6 на Anubis и 13:3 на Inferno. Така "Niku" и компания завършиха турнира без да загубят нито един мач и с една единствена загубена карта, именно във финала.