Тимът на България, предвождан от създателя на съдържание Никола "Niku" Гяуров, се класира за финала на CEE Champions: Streamers Edition. Родните състезатели спечелиха полуфиналния мач срещу Team REDY и така достигнаха до последния мач в CS2 турнира за стриймъри, в който голямата награда е 10 хил. долара и още 15 хил., които победителите ще раздадат на своите фенове и зрители, под формата на giveaway-и.

След безупречното си представяне в груповата фаза на турнира Team Niku, в състав "Niku", Християн "REDSTAR" Пиронков, Георги "SHiPZ" Григоров, Алекс "Rainwaker" Петров и Дейвид "h4rn" Бенчев, не остави никакъв шанс на словашките геймъри, срещу които играха в полуфиналния мач. Сборният тим на България спечели първата карта, Mirage, която сам избра, с категоричното 13:5 рунда, а над всички бяха снайперистът "h4rn" с 24 убийства и стрелецът на 500 Esports, "REDSTAR" с 21.

Геймърите ни останаха не по-малко категорични и на Ancient. Нещата започнаха много добре за българите, които дръпнаха с 5:1 и в крайна сметка победиха на 4 рунда. Този път "REDSTAR" завърши с най-много фрагове - 20, а бившият играч на Team Liquid Алекс "Rainwaker" Петров, добави 15.

Така българските стриймъри и състезатели оправдаха очакванията да стигнат до финал и си гарантираха минимум 3 хил. долара от наградния фонд, преди във финала да се изправят срещу украинците на Кирил "SlaxerCast" Вернудин.