Грацията ни Невяна Владинова сподели, че съчетанието на топка и е фаворит сред новите ѝ композиции. Плевенчанката говори след първото за 2018 година официално контролно за индивидуалистките, което бе и премиера на новите съчетания на гимнастичките, съобразени изцяло с новия правилник.

Грациите показа новите съчетания сред много фенове и бурни овации

„Много харесвам новите си съчетания. Трудни са, наистина са трудни дори и за мен, но ще дам всичко от себе си, за да мога да ги изиграя“, започна Владинова.

„Определено най-много ми допада топката, въпреки че е най-тежкото съчетание, но като цяло всички композиции ми харесват“, добави Владинова.

Илиана Раева: Имаме съчетания да се борим за златните медали в индивидуалното

„Брани избра музиката за топката. Прати ми я малко на шега и ми каза „Това ти е музиката за топката“. Аз казах „добре“. Тя даже не повярва, че се съгласих. Според мен мога си позволя да пробвам с нещо по-смело и да рискувам. Мисля, че се получи“.

Чувствената Булерия, на която Владинова играеше композицията си на лента, отстъпва място на една много обичана българска песен - „Йовано, Йованке“, в този ред на мисли красивата плевенчанка сподели: „Много красива и чувствена песен. Старая се да я усетя, за да пресъздам за публиката текста, защото в чужбина все пак няма да го разберат. Старая се много върху тази композиция“.

„Световната купа в София, Европейското и Световното, което също е в София – това са най-важните състезания за годината. Горе-долу цяла година трябва да сме в добра форма“, каза за финал Владинова.