Световният шампион по бокс Детелин Далаклиев и журналист реновираха офиса на Асоциацията на родители на деца с епилепсия в Плевен. Инициативата е осъществена с част от приходите на книгата "Никога не се предавай: Историята на Детелин Далаклиев", написана от Георги Стоянов.

Преди известно време от Община Плевен предоставиха на АРДЕ помещение на първия етаж в Стоматологичната клиника на бул. “Русе” което улесни предвижването на членовете на асоциацията.

Помещението е по-просторно, но се нуждаеше от ремонт и освежаване. Инициативата на Георги Стоянов и Детелин Далаклиев имаше за цел от неугледна стая домът на АРДЕ в Плевен да стане много по-приветлив, тъй като там всекидневно идват родители и деца от целия регион.

В обновения и изцяло пребоядисан офис се състоя и днешното коледно тържество на децата с епилепсия от Плевенска област. За малчуганите бяха предвидени много лакомства и подаръци от Далаклиев и Стоянов, които уважиха празника с присъствието си.

Всяко едно от децата получи и книга с автограф лично от Детелин Далаклиев, който с удоволствие отговаряше на въпросите, свързани с кариерата му и личния живот. В момента големият ни боксьор продължава да лекува травма.

Световният шампион от Милано 2009 и Георги Стоянов пожелаха на слънчевите деца на АРДЕ - Плевен никога да не се предават и да преследват мечтите си докрай, като обещаха за в бъдеще да продължат сътрудничеството си с асоциацията.