Владимир Кличко и Кубрат Пулев се изправят един срещу друг в боксовия мач на годината в събота. Сайтът Gazeta.ru отделя място за двубоя, но нарежда ролята на аутсайдер на българския боксьор. 

В материала се отчита изкачването на руснака Владимир Поветкин в ранглистата на WBA до третото място, изпреварвайки българския боксьор. Седмата позиция е за Шанън Бригс, който се прочу с изцепките си спрямо Кличко, а те продължават и в Германия.

Изданието пише, че следващия вероятен съперник на боксьора от Украйна ще бъде един измежду Поветкин и Бригс като не поставят под съмнение победата на Владимир над Пулев.

Според Gazeta.ru Пулев е изключително изнервен и е загубил мача още преди да се е качил на ринга, а шансовете му за успех се оценяват като минимални.

Така следващите претенденти за титлата на Кличко са Поветкин и Бригс, а за вероятен мач с Бригс говорят и слуховете за подписването на договор за 3 двубоя с известен телевизионен канал.

Според руснаците мачът Пулев - Кличко не предизвиква сериозен интерес, а Пулев ще има неголяма епизодична роля.

Срещата между Пулев и Кличко може да наблюдавате в събота след 23:30 в ефира на Нова телевизия, Gong.bg и Дарик радио. Гледайте мача на живо с картина на http://gong.bg/livestream

Кой ще спечели мача, гласувайте тук.