Сблъсъкът между Кубрат Пулев и Владимир Кличко обещава да бъде наистина интересен. Пулев не отстъпва по габарити на Кличко, подвижен е и не е неспособен да поддържа дистанция с украинеца. Българинът ще е сред най-сериозните опоненти, които някога е имал Владимир Кличко, пише изданието bleacherreport.com.

Двубоят можете да проследите на живо в Gong.bg и по Нова телевизия, както и в ефира на Дарик радио.

Ако Кубрат Пулев удържи на думата си и е способен да избегне клинч, то той може да създаде проблеми на Кличко. Дали обаче Пулев може да се превърне в човекът, който да прекърши световния шампион.

Той не се слави с титанични удари. Победите му обикновено идват, след като е изтощил съперника. А брадичката на Кличко се смяташе за слабо място преди векове, като и трите му загуби са след нокуат.

Владимир Кличко

източник: Gulliver/GettyImages

С времето Владимир Кличко разви защитата си с феноменална атака и никой така и не се доближи до него достатъчно, за да изпробва отново здравината на неговата брадичка. Освен това работи неуморно, за да повиши издържливостта си.

Претендентът Пулев не притежава мощ наподобяваща на някои от предишните съперниците на Кличко и изглежда малко вероятно българинът да избегне хватката на украинеца през целия мач.

Така, че може да заложите на победа на Владимир Кличко в един оспорван мач, твърди bleacherreport.com.

Дайте своя отговор на въпроса: Ще е успее ли Кобрата да победи? ТУК