Редица спортни звезди ще украсят спектакъла на Нешка Робева “Има такова шоу”, който се очаква да изпълни зала 1 на НДК на 12 декември (сряда) от 20 часа. Представлението е благотворително, а средствата ще бъдат предоставени за развитието на спорта в “Левски”.

Поредните, потвърдили участие са олимпийските шампиони в акробатиката Мариела Костадинова и Панайот Димитров. Смесената двойка, с треньор Гергана Денева, триумфира с два златни медала на младежките игри в Буенос Айрес – в индивидуалното и отборното класиране.

Освен акробатите от бургаския клуб, ще се включат и три преставителки на ботевградската школа – Дария Иванова, Стейси Василева и Габриела Боева. Момичетата, който са четвърти в света,  подготвят танц върху песента “Притури се планината” на Стефка Съботинова.

В шоуто със специални изпълнения ще се представят също ансамбълът на България по художествена гимнастика, както и Невяна Владинова и Боряна Калейн. Своите танци ще покажат още състезатели по акробатичен рокендрол и по естетическа гимнастика. На сцената в НДК ще бъде поставен и батут, където майсторство в синхронните скокове ще демонстрират състезателите ни от този атрактивен спорт.

Нешка Робева сподели, че досега подобно представление, с над 300 участници, не е правено.