Грандиозно представление с над 300 изпълнители ще разтърси зала 1 на НДК преди Коледа. Легендарната Нешка Робева подготвя спектакъл “Има такова шоу”, който ще зарадва на 12 декември от 20 часа почитателите на красотата с изключителен емоционален заряд и невиждани мащаби. Билетите, с цени от 20 до 60 лева, вече са в продажба в мрежата на eventim и на касата на Националния дворец. Представлението е благотворително, като събраните средства ще бъдат предоставени в помощ на подготовката на гимнастички и други спортисти от клуб “Левски”.

Робева е поканила за участие и няколко национални отбора в различни гимнастически спортове, освен художествената гимнастика - акробатика, аеробика, естетическа групова гимнастика, батут.

Има такова шоу

източник: Цвета Маркова

Участие, разбира се, ще вземат момичетата и момчетата на Нешка от формация “Нешанъл арт”, а заедно с тях и танцовият състав “Зорница”. Специално за спектакъла на сцената ще се качат няколко баби Яги, които ще влезат в епична битка с отбор... каратисти. Кой ще победи е трудно да се прогнозира.

Едно е сигурно най-ефектните и популярни танцьори и спортисти пристигат от цялата страна, за да станат част от магията на един коледен сън, който сънува 6-годишната Радина. Тя, както и 7-годишните певици Йоана и Светлана, са най-малките снежинки в шоуто. Глас ще извиси и нашумелият дует Христо и Митко от “Гласът на България”.

Има такова шоу

източник: Цвета Маркова

Амбицията на Робева е да направи след празниците национално турне с “Има такова шоу”. “Не може спортистите да стоят с протегнати ръце и да казват, че в залите им текат покривите или нямат средства за подготовка – обяви Робева. – Те могат сами да изкарват пари.”

"Това, което сто процента мога да заявя и обещая, е че събраните средства ще послужат също за подпомагане на подготовката на няколко отбора… Изключителни… Национални… 
И най-вече, разбира се - децата на „Левски", написа Робева във Фейсбук профила си.