Председателят на боксов клуб ЦСКА Михаил Таков и боксьорът Радослав Панталеев са били на метри от атентата в Лондон преди ден.

Панталеев излиза довечера за четвъртия си мач на полупрофесионалния ринг срещу Валентино Манфредона от Италия. Боксьорът е част от тима на British Lionhearts и участва в сериите на АИБА(WSB).

Вчера Михаил Таков и Радослав Панталеев се оказаха в епицентъра на терористичния акт в английската столица, пише официалният сайт на "червените" cska.bg.

“Точно когато излизахме от пресконференцията за мача се спряхме с Радо да изчакаме групата и да се качим на автобуса. В един момент все едно взехме участие в екшън филм. Чуха се гърмежи, в един момент хората започнаха да бягат. Излезе един въоръжен с два ножа в ръцете. После ни затвориха в парламента и там прекарахме 7-8 часа докато се оправят нещата. Когато излязохме вече всичко се беше успокоило. Добре сме”, сподели от Лондон Михаил Таков.

- Този инцидент ще окаже ли някакво влияние върху мачовете на Радослав Панталеев?

- Не. Там бяхме всички, които ще играят тази вечер. И двата отбора бяхме в пълен състав. Слава богу няма нито един пострадал. Всички са добре. Мачовете ще се проведат по програма. В 19:30 тукашно време започва вечерта, а Радо ще излезе на ринга около 22 часа.

- А как е Радослав Панталеев след тези събития?

- Добре е. Единствено умората от престоя в парламента може да се окаже проблем. Много време ни задържаха, а после всичко беше оградено с хеликоптери, полиция, жандармерия.

източник: БГНЕС