Вече измина почти година, откакто Ронда Раузи за последно стъпи в октагона на UFC и все още не сме сигурни какъв ще бъде следващият ѝ ход.

Но бившата шампионка на UFC в категория "петел" може би даде сериозен намек за това какво следва, след като кацна на летището в Лос Анджелис с новия си съпруг Травис Браун. Дали Раузи се насочва към WWE? А Браун ще се присъедини ли към нея?

Раузи (12-2 ММА, 6-2 UFC) не потвърди точно следващият си ход - но и не го отрече тотално, нито пък Браун (18-7-1 ММА, 9-7-1 UFC).

Раузи се отдръпна малко от интервюиращите я журналисти на летището и заяви, че ако има нещо свързано с работата ѝ с най-голямата организация за борба в света, тя няма да иска да развали изненадата.

"Ако бяхте истински фенове, ще искате ли наистина да знаете? Най-добрата ми приятелка е там - Шайна (Баслер), дори от нея не искам да знам какво ще се случи, защото така ми харесва повече и не искам да съсипя нищо", заяви Раузи.

На кръстопът: Дали Ронда Раузи се отправя към WWE... със съпруга си?

източник: Gulliver/Getty Images

Роузи не се е била, откакто се завърна в UFC 207 през декември миналата година срещу шампионката Аманда Нунес. В тази битка тя бе спряна с ТКО след само 48 секунди. Това беше първата ѝ битка след 13 месеца, след като загуби титлата си от Холи Холм в UFC 193.

Положението при Браун в UFC не е по-цветущо, той загуби четири поредни двубоя и общо шест от последните си осем. Спадът в неговата кариера започна след загубата му от Фабрицио Вердум през април 2014-та година. В последвалите няколко срещи Браун редуваше победи и загуби, но след това започна настоящата му серия от поражения. Първо той загуби с технически нокаут от Кейн Веласкес, последва нова загуба от Вердум, а след това и загуба с нокаут от Дерик Люис и загуба в UFC 213 през юли от Олексий Олиник.

С оглед на лошата серия на Браун в UFC, никак няма да е изненадващо, ако той се обърне към Световната федерация по кеч.

"Ще видим... все още ми предстои да взема решение за моето бъдеще. В никакъв случай няма да откажа категорично на WWE", заяви Браун.

Раузи пък заяви, че Браун, за когото се омъжи през август, никак не бърза с решението си.

"В момента сме на кръстопът, но пък имаме лукса да разполагаме с достатъчно време, за да вземем правилните решения", заяви тя.