Мачът между българската звезда Кубрат Пулев и американеца Джарел Милър, известен като Голямото бебе, изглежда неизбежен. От IBF наредиха този двубой да бъде задължителната елиминация за битка срещу Антъни Джошуа за световната титла в тази версия. 

Както GONG.BG първи ви информира, този съперник замести отказалия се в последния момент Дилиан Уайт, а мачът по всяка вероятност ще е на 28 юли. Все още не е ясна локацията на провеждането му. 

Сега ESPN съобщава, че от щаба на българина директно ще искат да се организира търг за правата. Разпределението на наградния фонд отново се очаква да е 75:25 в полза на Кобрата, както щеше да е и срещу Уайт. 

Въпросният търг ще се състои на 25 юни, а след това ще се пристъпи и към самата организация на двубоя. Джарел Милър няма загуба на професионалния ринг, като от 22 мача има 21 победи и едно равенство. 

Американецът победи трима бивши претенденти за световната титла само в рамките на последните 12 месеца. Той надделя над Джералд Уошингтън Мариуш Вах и Йоан Дюопа.