След позорното бягство на Дилиан Уайт от мач с Кубрат Пулев, името на следващия съперник на българския профсионалн боксьор изглежда ясно. Това е непобеденият американец Джарел Милър.

Новината  на изданието "Boxing Scеne", според което от екипа на Кобрата вече са отправили официална покана към щаба на янките, а от там са отговорили положително, макар все още да няма нищо официално. 

Победителят от този мач ще получи правото на задължителен мач за световната титла във версия IBF срещу Антъни Джошуа. Такъв беше залогът и на мача с Уайт, но британецът избра друг път. 

Очаква се мачът между Пулев и Милър, ако всичко тече гладко, да се състои на 28 юли. Засега не се съобщават евентуалните локации на битката. Разпределението на парите от наградния ѝ фонд пък отново ще се разпределят 75:25, както щеше да е и при мач Пулев - Уайт. Тепърва обаче трябва да се проведе търг. 

Джарел Милър е сериозно име в тежка категория. Той има 22 мача зад гърба си, като в тях няма загуба, а само едно равенство. От всичките му 21 победи, цели 18 са с нокаут. Преди да се занимава с професионален бокс е бил кикбоксьор, като в това поприще има 23 мача, два от които са загубени. 

Последният мач на американеца на професионалния ринг беше срещу Йоан Дюопа, в който той взе измъчена победа. Една от най-големите му победи е срещу Мариуш Вак. Той не е играл от април, докато Кобрата вече има над една година без мач на ринга.