Новото попълнение на българския професионален бокс е Тервел Пулев. По-малкият брат на Кубрат се качи за първи път за официално претегляне преди мач на профи ринга за мача си с хърватина Томислав Рудан.

Той остана сам на кантара, тъй като противникът му все още не е пристигнал в София. Но когато това се случи, той ще мине през тази церемония сам и далеч от камерите, но данните ще станат официално ясни до края на вечерта.

Иначе Тервел показа страхотна физическа форма. Той закова кантара на 92,8 кг за двубоя си в тежка категория и позира със стиснати юмруци пред публиката, която му ръкопляскаше бурно.

Не пропускайте „Нощта на шампионите” и двубоя между Кубрат Пулев и Самюел Питър, на 3 декември , събота от 20.00 ч., в HD качество на живо в ефира на DIEMA SPORT  и на платформата GONG PLAY. Билетите за "Нощта на шампионите" се разпространяват в мрежата наwww.eventim.bg.

Двубоят на Кобрата наближава! Ако вече си решил, че ще бъдеш в залата, направи ни съпричастни на твоето изживяване!

Качи свои снимки и видео от моментите, които са те впечатлили.

Сподели страстта си с #фенсектор и # fansector в социалните мрежи, а ние ще направим съпричастни милионите фенове на Пулев с онова, което си заснел. 

Бъди нашите очи в „Арена Армеец“ #фенсектор и # fansector.