Нов случай на целувка между репортер и спортист. След края на Обиколката на Фландрия белгийската журналистка Линде Меркпул взе интервю от местния колоездач Стайн Стеелс, който не се представи особено добре в надпреварата. 

След края на разговора им репортерката се пресегна към спортиста за бърза целувка по бузата от благодарност, но точно в този момент той реши да стори същото и двамата се целунаха по устните. Веднага след това те се отдръпнаха и бяха учудени от случилото се, дори леко шокирани.

Впоследствие реагираха с усмивка на получилата се ситуация. В Инстаграм 34-годишната журналистка пусна въпросното видео и под него написа с чувство за хумор: "Скъпи, мога да обясня всичко". А малко след това Стеелс написа под видеото в своя профил в една от социалните мрежи: "Дай да не си губим излишно времето. Казвай с колко пари ще ме одрусаш". 

След това колоездачът разкри, че този случай го е направил изключително популярен, въпреки че завърши състезанието едва на 110-о място. Той призна, че е получил окуражителни съобщения, предимно от фенове в Русия и Източна Европа. 

Медиите в Белгия откровено се забавляваха с тази целувка, като дори ѝ лепнаха и име: "Синдромът Пулев". Те явно намекват за случая, когато българският боксьор Кубрат Пулев целуна по устата репортерката Джени Суши след интервюто, последвало успеха му над Богдан Дину в Коста Меса. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sorry baby, ik kan het uitleggen... 🙊 @stijnsteels

A post shared by Linde Merckpoel (@lindemerckpoel) on