Последните часове да боксовия мач на годината изтичат. Българинът Кубрат Пулев ще се опита да детронира световния шампион в тежка категория Владимир Кличко в мега сблъсък в Хамбург.

Мачът е в събота вечер и Gong.bg ще го проследи на живо в http://gong.bg/livestream, както и по Нова телевизия. Студиото преди мача стартира в 23.00 часа. Очаквайте и коментар на живо по Дарик радио.

Кубрат Пулев пристигна за днешния кантар преди боксовата среща придружен от брат си Тервел и екипа си. Двамата братя Пулеви излъчваха увереност и концентрация при пристигането си за събитието, което се проведе в огромен шопинг център в Хамбург. Кубрат Пулев бе приветстват от присъстващите, а мнозина веднага извадиха мобилни телефони, с които заснеха случващото се.

Кантарът показа, че Кобрата е малко по-тежък от Владимир Кличко, а особено впечатляващ бе моментът, в който двамата боксьори се изправиха един срещу друг очи в очи, а после си стиснаха ръцете.

Събитието не мина и без поредния цирк, сътворен от американеца Шанън Брингс, но нито един от двамата съперници, не му обърна особено внимание.