Треньорът и съпруг на олимпийската ни шампионка по спортна стрелба Мария Гроздева – Валери Григоров разкри интересни подробности за живота и семейните отношения на популярната българска двойка.

Страхотно постижение на Мария Гроздева, спечели 7-ма олимпийска квота

„Първо искам тя да е добре. Не е лесно едно и също нещо да правиш и то с успех толкова години. Без труд не става. Трудолюбивите и психически устойчивите печелят. Главата е това, което ти позволява на състезание да се абстрахираш от всичко друго. Веднага разбрах, че Мария е моят човек. Просто не можех да повярвам, че има такъв човек”, сподели Валери Григоров в сутрешния блок „Събуди се” по NOVA.

„Трябва да гледам всичко какво става, защото ако тя поиска помощ, трябва да реагирам. Това, за което най-много си говорим е да се абстрахира от всичко по време на състезание. Ние сме и двамата служители в МВР”, заяви още Григоров и с усмивка продължи:

„За всичко се караме. После се смеем и така. Като се разбират хората, не е трудно. Това не е каране. По три часа минимум тренираме.”

„И сега пак бях горд, и пак се влюбих в нея. Тя е честна и не е злобна, а и е добра до глупост. Тя е по-хубава сега от преди 10 години”, коментира още Валери Григоров.

Мария Гроздева: По-добре да правим нещата, които зависят от нас