Александра Фейгин стартира сезона с добро представяне, завършвайки на шесто място при жените на турнира ISU CS Denis Ten Memorial Challenge 2024. Събраните 168.33 точки са значим успех за Фейгин, която е нова в състезателния цикъл. Победителка в турнира стана грузинската фигуристка Анастасия Губанова с 195.91 точки, следвана от казахстанската представителка София Самоделкина, която спечели среброто с 189.67 точки. Италианката Лара Наки Гутман завоюва бронза, показвайки впечатляваща волна програма и общ резултат от 188.86 точки.

Фейгин бе пета след кратката програма, но малка грешка на комбинирания пирует във волната я свали с една позиция надолу в крайното класиране. Въпреки това, представянето ѝ бе оценено като позитивно, особено с оглед на напредъка ѝ в артистичността и компонентите на програмата. Значителен принос за това има френският хореограф Беноа Ришо, който създаде и двете програми на българката и е определян за хореограф №1 в света.

Турнирът, който се провежда в Астана, е в памет на покойния Денис Тен и продължава и утре, но за съжаление България няма представители в останалите категории.