Мексиканският боксьор Анди Руис, който „хвърли бомбата” в неделната нощ, побеждавайки непобедения Антъни Джошуа в тежка категория призова англичанина мачът-реванш помежду им да се проведе в държавата на Руис. Имащият и американски корени боксьор спечели шокиращо в „Медисън Скуер Гардън” в Ню Йорк, прекратявайки властващата доминация на звездата Джошуа, а също така взе и титлите му WBA ‘Super’, WBO и коланът от IBF.

Веднага след края на срещата Джошуа и промоутърът му – Еди Хърн, приковаха вниманието, казвайки, че задължителният реванш трябва да е в Обединеното кралство, ала новият шампион сподели, че иска този дуел между двамата да се проведе в Мексико.

„Нямам търпение за реванша, но първо трябва да говоря с моя антураж. Трябва да преговорим ситуацията и да вземем решения”, сподели „Шишкото”, както се назова лично боксьора преди дуела с родения в Уотфорд британски атлет.

„Искам боят да е в Мексико, защото никога тази страна не е имала шампион в тежка категория, така че искам този мач да е там. Все още не мога да осъзная, че това е истина, защото мечтите ми се сбъднаха. Работя затова, откакто съм се захванал със спорта, но надхвърлих очакванията си, така че съм развълнуван”, сподели още Анди Руис – младши.


НЕВЕРОЯТНО! Анди Руис унищожи Антъни Джошуа

Анди Руис след нокаута на AJ: Сбъднах мечтата си

Зрелището Антъни Джошуа - Анди Руис в снимки