Един от шефовете на промоутърската компания "Зауерланд" Нисе Зауерланд прогнозира победа на Владимир Кличко в големия мач срещу Антъни Джошуа на 29-и април на "Уембли".

Нисе Зауерланд в момента е в София, където в петък вечер ще наблюдава отблизо мача между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън в "Арена Амеец".

Сблъсъкът за Интерконтиненталната титла в тежката категория между двамата е в петък, 28 април, в „Арена Ареец“. Програмата започва в 19.00 часа, като всичко ще може да следите в GONG PLAY и по DIEMA SPORT.

Всичко около боксовата галавечер в София четете в GONG.BG!

"Познавам добре Антъни Джошуа. Живея на десетина минути от него в Лондон. Много добро момче. Свестен е. Но мисля, че Кличко ще победи. Не мисля, че някой друг мисли така, но така смятам", сподели пред GONG.BG Нисе Зауерланд.

Напомняме, че победителят от двубоя между Кобрата и Джонсън трябва да се изправи срещу победителя от мача Кличко - Джошуа за световната титла. Ако Кличко или Джошуа откажат, то поясът ще бъде овакантен.

Кобрата в София: В първите рундове по-предпазливо

Кобрата се закани: Джонсън е добър, но няма да успее


Ако вълненията покрай предстоящия мач на Кубрат Пулев с Кевин Джонсън вече са те обзели, ако възнамеряваш да подкрепиш Кобрата в „Арена Армеец“ на 28 април, то ти си нашият човек! 

Сподели изживяванията си с GONG.BG! Направи ни съпричастни на твоите емоции, като споделиш видеа и снимки в социалните мрежи с #GONG.

Позволи ни да видим мача на Кобрата с Джонсън през твоите очи, нека усетим твоите тръпки и вълнения! 

GONG.BG ти гарантира, че заснетите от теб кадри ще попаднат в страхотна видео компилация, която ще се появи на сайта броени часове след зрелището в „Арена Армеец“.

Не забравяй - #GONG!