Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков сподели вълнението си от 73-ия рожден ден на клуба от „Българска армия“. Той заяви, че отборът е доказал с времето, че е огромен фактор и изрази вярата си, че столичани ще триумфират с Купата на България по-късно този месец.

„Честит празник на всички "армейци"! Пожелавам им много здраве и много силно да подкрепят, както досега каузата ЦСКА. Доказахме във времето, че ЦСКА е голям фактор. Виждате откъде тръгнахме само преди няколко години“, започна Марков.

„Искам да поздравя тази група от наши фенове и привърженици. Инициативата е прекрасна. Тя е свързана с почитане паметта на част от създателите на нашия голям клуб. Едно голямо благодаря от името на ръководството на клуба“, изказа възхищението си той.

„Разбира се, че вярваме, че ЦСКА може да добави още един трофей към клубната история. Ние играем финал в един мач. Към финала трябва да се подходи много отговорно, за да може да се поздравим с един такъв важен за клуба трофей", каза още директорът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.