Нисе Зауерланд, един от шефовете на промоутърската компания "Зауерланд" сподели, че вижда Кубрат Пулев като много спокоен и уверен преди мача с Кевин Джонсън в петък в "Арена Армее". Нисе Зауерланд не присъства на предишния двубой на Кобрата на българска земя. Тогава в София бе брат му Кале, но сега той ще следи отблизо събитията в столицата ни.

Двубоят за Интерконтиненталната титла в тежката категория между двамата е в петък, 28 април, в „Арена Ареец“. Програмата започва в 19.00 часа, като всичко ще може да следите в GONG PLAY и по DIEMA SPORT.

Всичко преди, по време и след мача четете в GONG.BG!

"Много е приятно. Имате всичко, изглежда много приятно място. За предишния двубой на Кубрат в България, брат ми каза, че е била невероятна вечер, пълна с национална гордост за Кобрата. Очевидно е голяма звезда в България и прави нацията щастлива. Всяка страна се нуждае от подобни фигури. Направи голямо шоу. Но не очаквам същия мач в петък. Кевин Джонсън е дошъл, за да победи", сподели за GONG.BG Нисе Зауерланд.

източник: Lap.bg, Илиан Телкеджиев

"Колкото до билети за събитието, Кубрат искаше да намалим цените и сега се продават много по-добре. Очаквам страхотно шоу и пълна зала", разкри още Зауерланд, който добави:

"Имаме 11 боксьори от България. Доста са. Ще гледам внимателно и ще си запиша бележки. Имаме боксьори от различни страни."

Треньорът на Кората: Той може да се бори за титлата в родината си

"Говорих с Кевин, защото пътувахме заедно. Много е уверен. Бил се е с най-добрите в света. Взел си е бележа. Имаше доста време за подготовка. Дошъл е да победи. Чака ни голям мач", категоричен бе Нисе Зауерланд и още:

"Кубрат е много спокоен. Знае какво да очаква. От доста време е в бокса. Знае как да тренира. Това не се поставя под съмнение. Уверен е. Така или иначе не показва безпокойство. Вижте, когато имаш 10 хиляди души, които скандират името ти, това е страхотна енергия. Но и обратното, когато всички са срещу теб, това също е стимул."

Кобрата се закани: Джонсън е добър, но няма да успее

"Кевин Джонсън си изкарва прехраната, като се боксира срещу състезатели в техните страни. Побеждавал е боксьори в родните им държави", завърши един от шефовете на "Зауерланд".


Ако вълненията покрай предстоящия мач на Кубрат Пулев с Кевин Джонсън вече са те обзели, ако възнамеряваш да подкрепиш Кобрата в „Арена Армеец“ на 28 април, то ти си нашият човек! 

Сподели изживяванията си с GONG.BG! Направи ни съпричастни на твоите емоции, като споделиш видеа и снимки в социалните мрежи с #GONG.

Позволи ни да видим мача на Кобрата с Джонсън през твоите очи, нека усетим твоите тръпки и вълнения! 

GONG.BG ти гарантира, че заснетите от теб кадри ще попаднат в страхотна видео компилация, която ще се появи на сайта броени часове след зрелището в „Арена Армеец“.

Не забравяй - #GONG!