Братята Кубрат Пулев и Тервел Пулев демонстрираха отлично настроение на днешната пресконференция преди боксовата галавечер в "Арена Армеец" в петък.

След като отговориха на въпросите на журналистите, Кубрат и Тервел също влязоха в ролята на репортери като направиха блиц интервю един с друг и то задавайки въпроси от личен характер.

Тервел например попита Кобрата какъв човек е във връзката си със своята половинка, а Кубрат отговори с усмивка: "Не съм никак лесен човек. Трудна личност съм. Със сигурност на моята половинка не й е лесно и няма да й е лесно и занапред."

Големият мач в петък вечер ще е межуд Кубрат Пулев и Кевин Джонсън.

Двубоят за Интерконтиненталната титла в тежката категория между двамата е в петък, 28 април, в „Арена Ареец“. Програмата започва в 19.00 часа, като всичко ще може да следите в GONG PLAY и по DIEMA SPORT.

Кобрата отряза мераците на Джонсън за българска булка

 

Забавната част на нещата. Пулев vs Пулев 🎤 #GONG

A post shared by Gong.bg (@gongbg) on


Ако вълненията покрай предстоящия мач на Кубрат Пулев с Кевин Джонсън вече са те обзели, ако възнамеряваш да подкрепиш Кобрата в „Арена Армеец“ на 28 април, то ти си нашият човек! 

Сподели изживяванията си с GONG.BG! Направи ни съпричастни на твоите емоции, като споделиш видеа и снимки в социалните мрежи с #GONG.

Позволи ни да видим мача на Кобрата с Джонсън през твоите очи, нека усетим твоите тръпки и вълнения! 

GONG.BG ти гарантира, че заснетите от теб кадри ще попаднат в страхотна видео компилация, която ще се появи на сайта броени часове след зрелището в „Арена Армеец“.

Не забравяй - #GONG!