Кубрат Пулев сподели, че е уверен в качествата си и във възможността да нокаутира Антъни Джошуа в мача за световната титла на 28 октомври.

Кобрата бе премерен в изказванията си по време на първата пресконференция преди двубоя, но след това демонстрира солидна увереност в интервю пред iFL TV.

Джошуа: Искам душата на Кобрата!

"Много съм добре. Вярвам, че ще се чувствам много добре, сега се чувствам отлично и сме месец и няколко дни смятам да се чувствам още по-добре и в топ форма, готов за битка", заяви Кобрата, който дори на шега си уреди уличен бой с интервюиращия го.

"Може да се каже, че е малко кратко времето (за подготовка б.р.) поради може би малки неуредици в моя тим и в моите мениджъри."

Зауерланд: Джошуа среща Пулев в грешния момент

Относно мача на Джошуа с Кличко и отказването на украинеца, Пулев коментира: "Беше хубава, категорична победа, но смятам, че беше на кантар да победи и самият Кличко. Ако аз бях, аз щях да направя реванш. Не бях изненадан, познавам психиката на Кличко. Психически не  бе готов."

А дали вярва, че може да нокаутира британеца? "Вярвам, да. Вярвам, че ще спечеля. Не знам как, но вярвам, че ще спечеля. Да заповядат и на живо на стадиона, да видят един интересен бой и здрава битка."

Джошуа в тежка изолация заради битката с Кобрата

Официално: Джошуа и Пулев счупиха рекорд на Мохамед Али след само ден продажби