Световният шампион в професионалния бокс Антъни Джошуа има високи изисквания към себе си в мача с Кубрат Пулев, в който ще защитава коланите си. Той не просто очаква да победи българина, но се вижда и задължен да го нокаутира. 

Джошуа разкри кой футболист би предизвикал на ринга

Британецът до момента има 19 победи от 19 мача на професионалния ринг, като абсолютно всяка една от тях е с нокаут. Той повали дори доскорошния хегемон Владимир Кличко в битката им през април на "Уембли". 

Рекорден интерес към Джошуа - Пулев, билетите свършват

"Хора, това е бокс тежка категория, просто трябва да нокаутираш някого. Хората не са дошли да те гледат 12 рунда, дошли са да те гледат как събаряш някого и той не може да стане повече. Това е черешката на тортата."

Зауерланд: Джошуа среща Пулев в грешния момент

"Ще бъде истински провал за мен, ако не нокаутирам Пулев. По същия начин щях да се чувствам, ако не бях свалил и Кличко. Хората трябва да са напрегнати, да си вземат питието и в следващия момент мачът да е свършил с нокаут", сподели Джошуа пред изданието "Бирмингам Мейл". 

Джошуа: Искам душата на Кобрата!

Той разкри, че желанието му е било да изиграе още един мач с украинеца, но именитият му съперник е предпочел да се откаже от спорта. Но и битката с Кобрата не му се вижда безинтересна, защото по думите му, българинът е второто най-голямо име, с което се среща в кариерата си. 

Джошуа в тежка изолация заради битката с Кобрата

"Добър боксьор е, вторият най-добър след Кличко, когото срещам. Да, загуби от украинеца, но показа, че иска да се докаже и да израсне и отново се бие за световната титла. Ако направи добър мач, ще получи похвали за това", сподели още Джошуа.