Интересът към мача между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев е изключителен, а доказателство затова е фактът, че за само ден продажба на билети бяха счупени няколко рекорда.

Само за няколко часа бяха продадени 70 хиляди билета, което е рекорд за най-бърза продажна на спортно събитие на "Принсипалити Стейдиъм", който ще бъде домакин на сблъсъка.

Рекорден интерес към Джошуа - Пулев, билетите свършват

Джошуа и Пулев могат да се похвалят и че официално ще подобрят рекорд на великия Мохамед Али за най-посетен мач на закрито.

Стадионът в Кардиф ще бъде със затворен покрив за големия боксов мач, а това ще го превърне в мача под покрив с най-много зрители. Досегашният рекорд се държи от легендарния мач-реванш между Али и Леон Спинкс през септември 1978 година на "Ню Орлиънс Супердоум".

Джошуа: Искам душата на Кобрата!

Капацитетът на "Принсипалити" за Джошуа - Пулев ще бъде 80 хиляди като се очаква съвсем скоро и останалите пропуски да бъдат продадени.

Зауерланд: Джошуа среща Пулев в грешния момент

"Това бе още един невероятен ден в бокс офисите за Антъни Джошуа, който продължава да утвърждава мястото си като най-голямото име в световния бокс", заяви промоутърът Еди Хърн. "Рекорд! Невероятните 70 хиляди билета са продадени до момента за Джошуа-Пулев, което го прави най-бързо продаваното спортно събитие в историята на стадиона", похвали се още Хърн.

Джошуа в тежка изолация заради битката с Кобрата