Откакто Конър Макгрегър претърпя загуба с технически нокаут в професионалния си боксов дебют срещу Флойд Мейуедър-младши, феновоте на WWE (Световната федерация по кеч) търпеливо чакат да видят какъв ще бъде следващия ход на суперзвездата на Ultimate Fighting Championship. И след като ирландецът не успя да превземе света на бокса, феновете спекулират, че той може да се впусне в нова авантюра - WWE.

В едно от последните си интервюта, говорителят на Световната федерация по кеч Джим Рос разкри, че Конър Макгрегър ще получи огромна сума пари, ако реши да влезе в организацията и да изиграе поне една среща.

"Знам, че той е невероятен боец и страхотен талант. Аз имам голямо уважение към него и към Ultimate Fighting Championship. Няма как да ме убедите, че Конър Макгрегър няма да получи огромна сума пари от собственика на WWE Винс Макмеън в бъдеще време", заяви Рос.

"Тази оферта няма да е за кариера в спорта, тя ще бъде за едно единствено негово появяване в някое огромно събитие. Бих предположил, че ще се случи в някое от събитията на WrestleMania. Феновете са там, маркетингът е там, парите са там... Защо да не стане?"

"Мисля, че Конър е с гарантирано място в WWE, но също така мисля, че той все още не е свършил работата си в Октагона на UFC. Мисля, че Конър е боец, който обича да се конкурира на най-високо ниво. Той иска да докаже, че е алфа мъжкар", завърши Рос.