Това лято президентът на UFC Дейна Уайт призна, че е възможно Макгрегър никога повече да не се завърне в Октагона, след като премери сили с легендарния боксьор Флойд Мейуедър и спечели около 100 милиона долара от тази битка.

"Имах куп момчета, който работиха за нас в UFC и направиха доста пари, след което изчезнаха. Просто не знаем какво ще се случи в момента, в който някой направи толкова пари. Това си е част от играта. Това момче (Макгрегър) направи много за спорта, много за организацията и ние ще му дадем всяка битка, която той поиска. А в случай, че това е краят на кариерата му, така да бъде", заяви Уайт.

Макгрегър наскоро размишляваше върху осем потенциални опонента в ММА и в бокса. И тогава се появиха слуховете, че той може да се появи в WWE. Неговият мениджър Ауди Атар наскоро бе попитан дали това е вярно и отговорът му беше доста интересен.

"Има много различни неща, които се появяват в медиите - някои са истина, а други не. Що се отнася до смесените бойни изкуства, мисля, че е ясно, че Конър иска да се върна и да се бие в UFC. Така че без съмнение това ще се случи", заяви Атар.

"Срещу кого ще се изправи и къде, все още не е ясно. В момента проучваме всички възможности. Едно е ясно - Конър е на върха. Той получава рекордни чекове и продава много телевизионни пакети. В крайна сметка няма значение къде ще се изявява той - независимо дали в WWE или в UFC - той ще има рекордно събитие", добави Атар.

Тони Фъргюсън наскоро победи Кевин Лее в битка за временната титла на UFC в лека категория и незабавно предизвика Макгрегър.

"Къде си, Макнъгет? Ще те сритам. Защитавай колана или го освобождавай", изкреща той.

Атар в момента е между чука и наковалнята, тъй като е мениджър както на Макгрегър, така и на Фъргюсън. Той заяви, че ще бъде трудно за него да гледа как двамата се изправят един срещу друг, но смята, че ще се справи, ако това е подплатено с големи чекове за двамата му клиента.

"Тони излезе победител (от срещата с Лий). Аз представлявам Тони, така че бях много щастлив за него. Пред Конър обаче има трета битка с Нейт Диаз. Дори има и възможност за боксова среща с Мани Пакиао, която чука на вратата", заяви Атар.

"Вече съм казал това в много интервюта - Конър си спечели правото сам да избира какво следва за него, числата не лъжат. В момента той претегля възможностите си. Едно е ясно обаче, той иска да се върне и да се състезава", добави Атар.

Големият въпрос тогава е кога? На 12-ти ноември ще отбележим една година от последната битка на Макгрегър в UFC, а изгледи за негово скорошно завръщане все още няма.

Как се харчат 100 милиона в стил МакГрегър

Следващото предизвикателство пред МакГрегър - да стане кечист