Конър Макгрегър е един от най-търсените атлети в момента, както в бокса, така и в смесените бойни изкуства.

Шампионът на UFC в лека категория направи неуспешен дебют в бокса миналия август, когато отстъпи на Флойд Мейуедър-младши след технически нокаут в 10-ия рунд. Въпреки тази загуба, веднага след края на срещата заваляха въпроси относно това каква ще бъде следващата битка на ирландеца, а възможността той отново да се пробва на боксовия ринг си остана доста голяма.

В професионалния си дебют Макгрегър се представи доста по-добре, отколкото се очакваше, но Мейуедър е на 40 години и не бе влизал в битка близо две години, когато излезе срещу ирландеца. Ако Макгрегър влезе на ринга срещу легитимен млад боксов шампион, това ще бъде изключително трудна задача за него.

Ако обаче реши да направи това, шампионът на WBO в полусредна категория Джеф Хорн и неговият екип изглеждат заинтересовани от подобна среща. Мениджърът на Хорн, Дийн Лонърган, наскоро говори за евентуален двубой със суперзвездата на UFC.

"Коментирали сме няколко пъти как Конът Макгрегър ще бъде страхотна битка за Джеф Хорн. Всички знаем, че ирландецът е гений в промотирането на битки и изглежда добър и забавен човек. Не би ли било хубаво да се направи подобна среща? Ние искаме тази битка", заяви Лонърган.