Треньорът на Тервел Пулев Борислав Бояджиев коментира в ефира на NOVA предстоящия тази вечер мач между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън.

"Да очакваме интересен двубой, най-важното нещо, което да очакват хората. Много сериозен противник на Кубрат, той ще покаже готовността на Кубрат да изпълни неговата цел", заяви опитният специалист.

Кантарът показа: Кобрата е по-тежък от своя съперник

"В момента може би (Кубрат б.р.) прави сутрешният стречинг. Спи се малко по-късно, почива се малко по-късно. Неговият мач е последен в програмата и има време да почине. Сега са стандартните неща. С Тервел след малко ще свършим тази работа."

"Самият Самюел Питър също е бивш световен шампион, значи не знам кой трябва да бъде силен, ако той е слаб. И сегашният, и предишният съперник са на достатъчно високо ниво, за да се случи един истински спектакъл."

"Кубрат много се разви в последните години, мачът с Кличко му даде един урок, показа му грешките, върху които трябва да работи."

Нисе Зауерланд за Гонг: Кубрат е спокоен и уверен

"Абсолютно. Много хора казаха, че Питър бе слаб, аз казвам, че просто Кубрат бе много добре подготвен. Очаквам тази вечер да бъде по същия начин. Работата с Ули Вегнер, която правят във фаза защита, беше на ниво, агресията в неговите действия също."

"Той е много опитен, няма да бъде лесно. Много нестандартен и много неудобен противник, идва на ринга със своите амбиции. Всеки, който влезе на ринга, иска да спечели. Той ще търси своето в този мач."

Шоуто започва в 18 часа, a в толкова започва и студиото на DIEMA SPORT 2. Мачът може да бъде наблюдаван и онлайн на GONG PLAY, откъдето имат специална оферта за своите потребители.

Кобрата: Нямам търпение за първия гонг

Не пропускайте двубоя между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън на 28 април, петък, от 19.00 часа на живо по DIEMA SPORT 2 и в платформата GONG PLAY.

Билетите за боксовия мач в зала "Арена Армеец" в София се продават в интернет в Еventim.bg


Ако вълненията покрай предстоящия мач на Кубрат Пулев с Кевин Джонсън вече са те обзели, ако възнамеряваш да подкрепиш Кобрата в „Арена Армеец“ на 28 април, то ти си нашият човек! 

Сподели изживяванията си с GONG.BG! Направи ни съпричастни на твоите емоции, като споделиш видеа и снимки в социалните мрежи с #GONG.

Позволи ни да видим мача на Кобрата с Джонсън през твоите очи, нека усетим твоите тръпки и вълнения! 

GONG.BG ти гарантира, че заснетите от теб кадри ще попаднат в страхотна видео компилация, която ще се появи на сайта броени часове след зрелището в „Арена Армеец“.

Не забравяй - #GONG!