Кубрат Пулев е по-тежък с 3 килограма и половина от своя съперник Кевин Джонсън. Това стана ясно след официалното претегляне на всички боксьори, които ще участват на боксовата галавечер в "Арена Армеец" в събота вечер.

Кантарът показа, че Джонсън, който сподели, че никога не е бил по-лек, тежи 112,500 килограма. Кобрата пък е точно 116 килограма.

Кобрата поработи здраво преди кантара

Американецът демонстративно се забави при претеглянето си като на самия кантар свали първо бижутата си, а после и своите дрехи. В същото време Кубрат изглеждаше много спокоен и уверен в себе си.

Джонсън: Пулев е анимационен герой

Тервел Пулев също е по-тежък от своя съперник Якоб Войчик, но съвсем малко - 90,720 кг срещу 90,350 кг.

Любителите на бокса ще се насладят на няколко вълнуващи срещи преди кулминацията на вечерта в петък - сблъсъка Пулев – Джонсън в "Арена Армеец".

Кобрата: Нямам търпение за първия гонг

Не пропускайте двубоя между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън на 28 април, петък, от 19.00 часа на живо по DIEMA SPORT 2 и в платформата GONG PLAY.

Билетите за боксовия мач в зала "Арена Армеец" в София се продават в интернет в Еventim.bg


Ако вълненията покрай предстоящия мач на Кубрат Пулев с Кевин Джонсън вече са те обзели, ако възнамеряваш да подкрепиш Кобрата в „Арена Армеец“ на 28 април, то ти си нашият човек! 

Сподели изживяванията си с GONG.BG! Направи ни съпричастни на твоите емоции, като споделиш видеа и снимки в социалните мрежи с #GONG.

Позволи ни да видим мача на Кобрата с Джонсън през твоите очи, нека усетим твоите тръпки и вълнения! 

GONG.BG ти гарантира, че заснетите от теб кадри ще попаднат в страхотна видео компилация, която ще се появи на сайта броени часове след зрелището в „Арена Армеец“.

Не забравяй - #GONG!