Шефът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева беше посрещната с много любов, цветя и усмивки в новата зала на клуб "Спартак" в Пловдив.

Президентът на клуба Мария Илиева покани г-жа Раева, за да и благодари за килима, който получи клубът. Всяко дете беше направило саморъчно картичка и я поднесе заедно с цвете на “златното момиче”, предават от федерацията.

Залата на КХГ "Спартак" е дадена под наем на клуба от заместник -кмета на Пловдив, а цялостния ремонт е направен с лични средства от президента на клуба Мария Илиева и нейният съпруг.

Родители с букети и кошници цветя я очакваха още на улицата.

Мария Илиева благодари на президента на БФХГ за помощта през цялото време, докато получат за ремонт базата, както и за съдействието пред Общината в Пловдив.

Г-жа Раева благодари на всички и им пожела успех, поздрави ги за направеното в залата и каза, че е много развълнувана и трогната от посрещането и че е много щастлива, че има толкова любов към художествената гимнастика в Пловдив и тази любов личи по лицата на децата, техните родители, треньорите и ръководителите на клуба и по преобразяването на залата на клуб "Спартак" Пловдив в една изключително красива и функционална зала.

Илиана Раева е в Пловдив два дни (днес и утре) по лична покана на Анастасия Генова, председател на клуб "Тракия Елит" Пловдив да открие официално и да бъде гост на международния турнир "Тракия Елит".