Президентът на UFC Дейна Уайт наскоро разкри плановете си, според които Конър Макгрегър ще трябва да защитава титлата си в лека категория срещу временния шампион, Тони Фъргюсън, по някое време следващата година.

След това заявления, „Прословутия” и „Торбалан” стартираха кампания за предстоящата битка чрез интересни колажи и монтажи в социалните мрежи. За да чуем Тони да казва, че Конър има нужда някой да го срита по задника, тъй като той не бил нищо друго, освен шампион на хартия, който не защитил никога някоя от титлите си.

Макгрегър преговаря за появата си в Световната федерация по кеч

„Този човек се има нужда от това някой да го срита. Няма друг противник пред него, само аз съм, така че той трябва да се опита да обедини коланите. Не можеш да избягаш. Ако искаш да се биеш за пари с Нейт, остави колана и се омитай”, заяви Фъргюсън.

Тони Гъргюсън

източник: Gulliver/Getty Images

В края на краищата, Фъргюсън твърдо вярва, че Конър не иска да се среща с него по никакъв повод.

„Той няма гръбнак, няма смелост, той не спомена името ми нито веднъж.  Каза, че ще гледа срещата, а след това не обели и една дума. Той не само е гледал, но е седял в яхтата си, казвайки: „Мамка му, Tорбалан идва за мен, мрачния жътвар идва за душата ми”. Това си е казал той и се е уплашил, затова оттогава не е казал и дума”, завърши Фъргюсън.