Въпреки че името му постоянно е спрягано за защита на титлата в лека категория на UFC срещу Тони Фъргюсън, Конър Макгрегър преговаря със Световна федерация по кеч, за да се появи през следващата година в събитието WrestleMania 38 в Ню Орлиънс.
 
Интересното в случая е, че в миналото Макгрегър влезе в конфликт именно с WWE. През февруари той нарече звездите им "объркани п***и". Но сега изглежда ирландецът е приел доста по-мек подход към организацията.
 
"Никога не казвай никога", заяви ирландецът по време на интервю в Манчестър по-рано тази година и добави:

"Бих искал да отида при тези момчета от WWE и да им покажа какво е истински нокаут. Нека един от тях наистина да бъде нокаутиран и да види за какво става въпрос."

Конър МакГрегър

източник: Gulliver/GettyImages

Като настоящ шампион на UFC в лека категория, Макгрегър има недовършена работа в света на смесените бойни изкуства, но началниците на WWE се надяват, че ще успеят да сключат сделка с него.

Миналата седмица главният директор на WWE Стефани Макмеън разпали още повече слуховете, след като похвали Макгрегър и заяви, че той ще пасне идеално на организацията:
 
"Той със сигурност притежава характера, физиката и красотата, за да бъде част от нашата програма. Той има остър ум и определено притежава аурата на Винс Макмеън."