Антъни Джошуа обеща да даде на боксовите фенове шоуто, което се очаква от него в съботния сблъсък срещу Карлос Такам.

Джошуа зарадва предварително привържениците си, след като направи открита тренировка пред 1400 души в зала "Сейнт Дейвид" в Кардиф в сряда вечер.

Такам замени в последния момент Кубрат Пулев, а Джошуа е наясно, че 78 хиляди зрилите на "Принсипалити Стейдиъм" ще очакват голямо шоу.

Джошуа обяви: Със сигурност ще се бия с Пулев в бъдеще!

"Те знаят какво искат и ние трябва да го предоставим, аз трябва да го предоставя", заяви Джошуа. "Те искат добър бой, искат нокаут, искат кръв и уважение помежду ни след това."

"Това е различен стил и различен мач", сподели световният шампион за разликата между Такам и Пулев. "Когато първият звънец на ринга удари, ще бъдем само той и аз. Мисля, че всеки знае, че това ще бъде война. И двамата носим сърцата си на ръкавиците."

"От мен зависи да покажа какво мога и нека го направя в събота, за да гледаме с нетърпение към обещаваща 2018."

Специалисти: Такам е по-труден за Джошуа от Пулев

Джошуа няма търпение и да се бие на закрит покрив пред рекордна публика за мач в зала: "Никога не съм бил нервен за мач, но този стадион ще бъде различен. Има закрит покрив и енергията, и атмосферата ще бъдат като нищо друго досега."

"Ако събота е поне малко като това, ще бъде невероятно. Отдавам заслуженото на Карлос Такам, той е истински атлет, който се поддържа във форма през цялата година. Поддържа се в кондиция, както и аз. Но в събота, приказките ще са в миналото."

Кубрат: Не съм лигльо, Джошуа ще си го получи рано или късно!

Джошуа: Такам е много по-опасен от Кубрат

Джошуа постави под съмнения контузията на Кобрата

Треньор на Пулев: Такава травма идва при форсиране на подготовката

Кобрата: Решението не беше лесно, не всичко е пари