Световният шампион Антъни Джошуа за пореден път се показа като голям джентълмен и се изказа ласкаво за своя следващ опонент Кубрат Пулев.

Британецът сподели, че е наясно с факта, че Пулев "иска да ми отнеме всичко", заради което се подготвя добре. Той се обърна и директно към българина като му пожела всичко най-добро и дори изрази увереност, че Кобрата ще докаже, че е достоен шампион.

Официално: Джошуа и Пулев счупиха рекорд на Мохамед Али след само ден продажби

Все пак в края на интервюто Джошуа показа и типичните закани на боксьорите като в рима заяви, че Пулев ще бъде с окървавен нос.

"Всички мачове са трудни. Това е мач за световна титла, за такива мачове мечтаем, приемам го ужасно сериозно. Имам съперник, който иска да ми отнеме всичко, за което съм работил", заяви световният шампион пред "Sport Bible".

Джошуа готов на война срещу Пулев

"Пулев, пожелавам ти всичко най-добро, ти си олимпиец, бе в Пекин, ти си герой в своята страна и ще докажеш на сънародниците си, че си достоен шампион. Аз се подготвям за страхотна битка и очаквам с нетърпение да се срещнем на ринга, нека най-добрият победи.

"Прогноза? Ще бъде ли нокаут или решение? Не знам, но съм сигурен, че Пулев ще бъде с окърваван нос", завърши Джошуа в рима и с усмивка на лице.

Джошуа: Искам душата на Кобрата!

Кубрат: Вярвам, че ще нокаутирам Джошуа