Той се казва Николай Божиков. Нарича себе си Мечтател. В действителност обаче е повече от мечтател, той е мечтател, но с главно „М“. От онези, които не просто бленуват за нещо, а стремглаво го следват и успяват с упоритостта, позитивизма и искреното си желание да го сбъднат.

Целият мач между Кубрат Пулев и Самюел Питър 

Сигурно се сетихме за кого става дума. Това е Ники от Калофер, който от години е с мускулна дистрофия и диша с помощта на апарат. Това положение обаче не е пречупило духа му, не е прекършило естествения порив да живее и да се радва на живота. Ники умее да вдъхновява и е от онези ярки примери, които ни показват как трябва да посрещаме трудностите.

Вечерта на 3 декември Ники сбъдна още една от своите мечти. Срещна се с един от своите идоли – Кубрат Пулев. Мечтателят дойде от родния си Калофер, за да изгледа на живо зрелището Пулев – Питър, а след това и се запозна с Кобрата.

С екип на любимия си ЦСКА, Ники успя да постигне поредната начертана цел. А сега със сигурност мисли за следващата, защото той не си позволява да поставя граници в ума си и знае, че мечтите са, за да се сбъдват!  


Още за мача на Кобрата: 

Пълен запис на двубоя Пулев - Питър

Красота и финес на ринга в "Нощта на шампионите"

Страстна целувка за шампиона

Тервел за дебюта си: Направих само първата крачка

Треньорът на Кобрата шашнат от публиката в София

Зауерланд: Кубрат е горд българин, искам още събития тук

Кобрата: Питър усещаше края си и не искаше нокаут

Кубрат настоява за мач за световната титла в България

Кралев: Само респект към Кубрат

Уникална радост! Кобрата празнува с всички българи