Кондинционният треньор на ансамбъла ни по художествена гимнастика жени Цветелина Кирилова бе във фокуса на вниманието по време на премиерата на революционен фитнес уред, който ще бъде ползван от спортистите на предстоящата олимпиада в Рио. 

Цвети представи SkillMill- хит във физическата подготовка на футболни, баскетболни и волейболни грандове. Сред тях вече публикуваха своите умения футболисти на Интер, Милан, Аякс, Ливърпул, Челси и баскетболистите на Барселона. 

Цветелина Кирилова бе впечатлена и показа завидна физическа форма, дори коментира в шеговит тон, че някога за да постигне желан ефект от тренировка е теглила автомобилни гуми на баир.

„Сега във фитнес залата можеш далеч по- приятно да постигнеш същия резултат, новите звезди са доста по- облагодетелствани в сравнение с нас”, сподели националната рекорьорка на 1000м в зала и полуфиналистка на 400м с препятствия от олимпийски игри и световни първенства. 

Да му мислят грациите, на които също ще им трябва солидна физическа подготовка на игрите в Рио, а за там целта е една- медал.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS