Бившата национална състезателка по лека атлетика Цветелина Кирилова създаде нов клуб в родния си Кюстендил, който носи нейното име. Треньор в клуба е младият специалист Илиян Зарев. Клубът постигна и първите си успехи, по време на републиканските първенства в зала, които се проведоха в Добрич.

Милена Мирева участва в два финала при девойките младша възраст, като финишира 4- та на 200 метра и 5-та на 60 метра, при конкуренцията на 40 момичета от цялата страна. Това бе първото състезание за Милена, която тренира лека атлетика от 6 месеца, а преди това бе състезател на клуба по аеробика "Тонус".

Женската щафета на клуб "Цвети Кирилова"- Кюстендил, в дисциплината 4х400 метра спечели бронзовите медали. Тя бе в състав: Цветелина Кирилова, Мерлина Арнаудова /Мерлин Арно/, Силвия Димитрова и Мадлен Иванова. Мадлен ще се състезава за клуба при девойките старша възраст. Мерлин Арно е носител на титли и медали от световните първенства за ветерани, а Силвия Димитрова е участник от телевизионното предаване "Сървайвър".

"Много съм доволен, дори не очаквах такива резултати предвид условията, в които тренираме, а и момичетата имаха здравословни проблеми. На Милена бе първо състезание и влезе в два финала, на стотни от медалите, отлично представяне", коментира треньорът Илиян Зарев. Той декларира честна конкуренция с клуб "Пауталия".

Цветелина Кирилова ще съдейства, с каквото може за реализацията на проекта за подмяна на лекоатлетическата писта на стадион "Осогово", като има идея за организирането на състезание по лека атлетика през месец май.