"Имам достатъчно енергия, зареден съм с нея и съм готов да изляза срещу всеки, обичам предизвикателствата. Нямам никакъв проблем, срещу който и да е, за мен въпросът е крайната цел - световната титла", коментира българският боксьор Кубрат Пулев по повод евентуалния мач с Антъни Джошуа или друг боксьор за световната титла на IBF.

Днес Кубрат и брат му Тервел бяха домакини в "Спортен център Пулев" на благотворителна инициатива по повод Деня на детето. Двамата подават ръка на момичетата и момчетата от Дома за деца, лишени от родителска грижа "Княгиня Надежда", град Варна.

Промоутърът на Джошуа: Мач срещу Пулев е неизбежен

Пулеви изведоха на ринга някои от най-талантливите деца от своята боксова академия, а всички деца имаха възможност да се снимат с двамата за спомен.

"Готов съм да се снимам с всяко едно дете, защото за мен това е удоволствие - най-чистата енергия са децата. Винаги ни радват и за тях правим всичко, те са бъдещето на България. Всичко си спомням, нашето прохождане. Вчера разказвах на един приятел и на професорите в НСА как сме започнали, как баща ми беше до нас и леко ни подтикна да почнем да спортуваме, да се боксираме. Така че всичко идва от семейството и от възпитанието в семейната среда. Човек не може после да се сърди на никой друг, когато детето не го слуша или не е доволен от детето си", сподели Кубрат след събитието.

Кобрата не отстъпи: Щабът му с протест срещу мач Джошуа-Кличко

"В момента изчакваме решението на Кличко, дали ще иска реванш и съответно след това на международната федерация IBF какво ще се случи по-нататък, ако те ще играят реванш. Изчакваме в момента това нещо. Не един път съм казвал, че аз съм готов да се бия с всеки и за мен е важна крайната цел. Колкото и да ровим, за мен това е най-важното и аз ще остана твърд. Не ме притеснява абсолютно никой. Имам достатъчно енергия, зареден съм с нея и съм готов да изляза срещу всеки, обичам предизвикателствата. Нямам никакъв проблем, срещу който и да е, за мен въпросът е крайната цел - световната титла. Финансово изобщо не са важни за мен нещата. Ако знаете какви предложения съм направил и на Зауерланд. За мен е важна световната титла, всичко, за което съм се готвил и съм тренирал през всичките години да мога го осмисля. Предполагам, че няма да има реванш, но ще видим", коментира той по повод следващия си двубой.

Промоутърът на Джошуа: Реванш с Кличко ще има!

"Най-важното в днешния ден, искам да пожелая честит празник на всички деца и на нас, порасналите деца, и да намираме повече поводи за усмивки и да си помагаме, и да бъдем по-благосклонни един към друг, за да живеем по-добре. Да бъде им по-будни, защото всичко зависи от нас, омръзна ми да го повтарям това, накрая ще вляза в Народното събрание и ще им го кажа и на тях, защото ги наблюдаваме, че само се джафкат и губят времето, тяхното и нашето. Нищо не правят, само се говори, само си бъбрят, обвиняват се, а никакви работа не се върши", каза още Пулев. /БГНЕС