Третото издание на джаги състезанието за IT специалистите в България и второ за тази година премина с много емоции и футболни страсти за участниците.  

16 отбора от по четирима играчи застанаха едни срещу други и показаха своите джаги умения. Събитието започна с представяне на отборите и техните девизи, както и на мотото и очаквания от турнира за всеки тим. 

Състезанието стартира с квалификационен кръг, в който отборите бяха разделени чрез жребий в 4 групи. Всеки тим трябваше да достигне 21 точки /гола/, за да реализира победа. Игрите от квалификациите подредиха отборите в две дивизии за елиминационния кръг.

В Първа дивизия се класираха отборите Experian, VMWare-Black Lemons, Atos, Up2Tehnology, SAP, Astea, VMWare-Small Lemons, Tinquin. Във втора дивизия останаха отборите Javelin, SAP–Шушана, Astea–Wombat, Accedia, Epam, HyperScience, Paragon, FocusVision.

За почетното първо място в Първа дивизия в равностойна и оспорвана битка влязоха миналогодишните първенци Experian  и VMWare -Black Lemons. След продължението и изпълнението на дузпи с краен резултат 23:22 Experian защитиха спечелената титла от предходното издание и станаха двукратен шампион по джаги в IT сектора. Трети се класираха състезателите от Atos.

Във Bтора дивизия златните медали бяха връчени на отбора на Javelin, които достигнаха второто място на същата дивизия в предходния турнир.  Те надвиха вторият тим на SAP–Шушана.  Бронзът остана за Astea Wombat, които спечелиха и наградата за "Най-напреднал отбор”.

Всички, които се качиха на почетната стълбичка, бяха наградени с медали, а отборите в първа дивизия получиха и купи. 

На първенците и в двете дивизии бе връчен ваучер за групов голф урок  с инструктор, предоставен "Пирин Голф & Кънтри Клуб", Банско.

Купата за MVP на турнира отиде за Ирина Хаджиева от Experiаn, която се представи блестящо в защита и спаси невероятни положения.

Специалната награда от Lighthouse Golf & Spa Resort - 2 нощувки със закуски за 4-ма, бе изтеглена чрез жребий и отиде в отбора на Javelin. 

СК „Джагоарс” раздаде две награди за отборно участие, които бяха връчени на топ 2 завършилите отбора в дивизия едно.