В съботния ден на наближаващия уикенд ще се проведе едно от дългоочакваните джаги събития у нас. 16 представителни отбора на едни от най-елитните IT компании у нас ще премерят сили в Третият национален IT сблъсък.  

Победителите от Първа и Втора дивизия ще спечелят отборен урок по голф, осигурен от  хотел "Пирин Голф и СПА", Банско.

Отборите, които се класират на първите три места след елиминациите в Първа дивизия ще бъдат наградени с купи и медали. Състезателите от Втора дивизия, които се качат на призовите стълбички, също ще бъдат отличени с медали. 

Всеки участващ отбор има шанс да спечели ваучер за 5-звездна почивка - 2 нощувки със закуски в Lighthouse Golf And Spa Hotel! Печелившият отбор ще бъде изтеглен чрез томбола по време на награждаването.

Третият национален IT сблъсък ще се проведе на 25 ноември в Споретен бар „Академията, бул. Тодор Александров 64 /сградата на Кино Арена Запад –ниво -2/ и ще се излъчва на живо (livestreaming)  с партньорството на Sportal.bg

Oрганизатор на националната IT джаги лига е Спортен клуб по джаги „Джагоарс”. Партньори на събитието са Фусбол Тейбълс, Роберто Спорт, Спортен бар "Академията”, хотел "Пирин Голф и СПА", Банско.

Очакват ни много емоции, награди и изненади. Входът за зрители е свободен!  Успех на всички участници!