Всеки аспект от живота на Конър Макгрегър е публично достояние.

Хората не могат да му се наситят.

Независимо от това, че той е медийна звезда, ние сме съставили списък от 10 неща, които може би не знаете за него:

1. Макгрегър е бил малтретиран от съучениците си в ранна възраст

Поради незавидния му размер като дете, Макгрегър е бил лесна мишена за съучениците си в ранна възраст. Този тормоз се превърнал в една от основните причини, поради които той се обърнал към бойните спортове. Самият той си спомня: "Имах лице, което момчетата в училище обичаха да бият".

Днес той посещава семинари в училища, където води лекции за това как трябва да се справите с тормоза в ранна възраст.

2. Ирландецът е ползвал социални помощи

Когато Макгрегър дебютира за Ultimate Fighting Championship, побеждавайки Маркъс Бримадж с нокаут в първия рунд, той спечели бонус от 60,000 долара за "Нокаут на вечерта". На пресконференцията след битката той заяви:

"За да бъде напълно честен, не знам какво става, току-що чух, че съм спечелил 60,000 долара. Сега мисля как да ги изразходвам. Ще си купя хубава кола и може би някои хубави костюми. Едва миналата седмица получавах социални помощи.

3. Той е обучен водопроводчик

Когато е на 20 години, малко преди да започне неговата кариера в света на смесените бойни изкуства, Конър Макгрегър работил за кратко като водопроводчик.

4. Обича да прави секс преди битка

Повечето бойци не правят секс преди битка от суеверие, но Макгрегър признава, че обича да прави колкото се може повече секс преди да влезе в клетката.

5. Конър е най-голямото име в Ultimate Fighting Championship (UFC)

Без съмнение Макгрегър е най-голямото име в UFC. Президентът на компанията Дейна Уайт дори отбеляза, че Макгрегър е най-голямото нещо, което някога се е случвало както на UFC, така и като цяло на света на смесените бойни изкуства.

Ирландецът държи всички рекорди за най-много продадени телевизионни пакети в историята на UFC.

6. Макгрегър е единственият боец в историята на UFC, който е държал две титли в две различни категории едновременно.

Макгрегър е първият боец, който е държал две титли в две различни категории едновременно (категория перо и лека категория). Другият боец, който има две титли в две различни категории е Ранди Котур, но той не е бил шампион в две дивизии едно временно.

7. Той подкрепя еднополовите бракове

Макгрегър е открит поддръжник на движението "Еднополови бракове" в Ирландия в продължение на няколко години. Той отбелязва, че той и неговият екип са поддръжници на браковете между лица от един и същи пол и че всеки заслужава равни права.

8. Победата над Алдо в UFC 194 не е най-бързата в неговата кариера

Когато Макгрегър нокаутира Алдо за 13 секунди, за да стане шампион на UFC в категория перо, бихте си помислили, че това е и ще бъде най-бързия му нокаут. Грешите, Макгрегър веднъж е нокаутирал свой опонент за 4-ри секунди.

Той направил този подвиг през 2011-та година, когато "приспал" Пади Дохърти в ММА събитието Immortal Fighting Championship 4.

9. Макгрегър е бил фен на Манчестър Юнайтед

Израствайки, Конър Макгрегър е бил привърженик на футболния отбор Манчестър Юнайтед. Баща му припомня, че младият Конър винаги е носил екипа си на английския гранд. Днес Макгрегър признава, че наистина не му пука много за Манчестър Юнайтед и за футбола като цяло.

10. Той е трябвало да стане боксьор

По време на тийнейджърските си години, Конър тренирал бокс и дори спечелил турнир за младежи, преди да се откаже от спорта, за да се съсредоточи върху смесените бойни изкуства.