Конър Макгрегър разбуни духовете в събота вечер по време на събитието на UFC в Гданск, въпреки че дори не стъпи в октагона. Ирландецът бе заловен от камери да отправя някои доста грозни и обидни реплики на хомофобска основа по адрес на Андре Фили, който минути преди това бе победил чрез единодушно съдийско решение неговия приятел и спаринг партньор Артьом Лобов.

Докато се опитваше да успокои приятеля си след загубата му, Макгрегър на няколко пъти нарече опонента му Андре Фили "пе*ал". Видео от тази случка дори беше качено на официалната страница на UFC в Туитър, но малко след това материала беше свален.

За съжаление на ирландеца, кадрите все още съществуват благодарение на други източници.

"Мислех, че ще го приспиш. Всичко, което казвам, е, че той е пе*ал. Никога не съм подозирал, че той е пе*ал", заяви Макгрегър на Лобов.

Това наистина не представя Макгрегър в добра светлина, особено след като той беше замесен в подобен скандал, след като направи расистки коментари по време на подгряването на боксовата супербитка с Флойд Мейуедър-младши по-рано тази година. 29-годишният ирландец е огромна икона в света на смесените бойни изкуства и трябва в най-скоро време да разбере каква сила притежава камерата. Нито Макгрегър, нито UFC не са направили коментар по темата до този момент.

Без съмнение Конър Макгрегър отново ще се бие в UFC, но кога?

Как се харчат 100 милиона в стил МакГрегър

Следващото предизвикателство пред МакГрегър - да стане кечист