Любовта прави чудеса. Доказателствата за истинността на тази максима срещаме всеки ден, многократно. Срещаме я и в историята за любовта между националката по художествена гимнастика Катрин Тасева и Николай Щерев, един от синовете на легендарния треньор по борба Симеон Щерев.

Двамата са сгодени и много щастливи заедно. Спортуват и дори мечтаят за Олимпиадата в Токио през 2020 година. Той е носител на златния пояс „Дан Колов” от 2011 година, а тя жъне успехи на международната сцена на художествената гимнастика.

Баща и синове – семейството на Симо Щерев

Николай Щерев се отказа от професионалния спорт преди известно време, но неговата муза – Катрин Тасева - е успяла да го върне в залата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от ⭐️ (@taseva.k) на

„Направих голяма грешка, че изобщо спрях. Нямам обяснения защо го направих, отделих се от спорта, качих килограми. Добре, че намерих мотивация да се върна”, сподели Николай Щерев пред NOVA в предаването „Събуди се”.

Каква е мотивацията?

„Новата ми приятелка, която е спортистка, и след като видях тя как печели медали, и аз поисках. С Катрин ни запозна един наш общ приятел. Да, сгодени сме. Сватбата ще е след Олимпиадата в Токио. Двамата искаме да участваме там”, разказа още Николай Щерев.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎🔥☀️

Публикация, споделена от ⭐️ (@taseva.k) на