Дори не съществува вероятност Шанън Бригс да получи така желания мач срещу световния шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко. Това заяви мениджърът на украинеца Бернд Бьонте.

Американецът продължава да тероризира носителя на титлите на Световната боксова организация, Международната боксова организация, Световната боксова асоциация и Международната боксова федерация, макар утре последният да излиза в двубой срещу родната звезда Кубрат Пулев.

Бригс използва всякакви средства, за да извади Кличко от равновесие, като дори го събори с моторна лодка в езеро, ала Бьонте бе категоричен, че тъмнокожият боец изобщо не попада сред приоритетите на неговия клиент.

„Този е абсолютно побъркан. Инцидентът с лодката беше много по-опасен, отколкото се вижда във видеото. Владимир ми каза, че Бригс е минал много близо до него“, заяви Бьонте.

„Знам, че той получава информация къде се намира Кличко във всеки един момент. Помагат му от онлайн таблоид. Когато Владимир излиза от вкъщи, репортерите разбират и му казват. Не разбирам това, което той прави. Бригс получи всичко, което искаше – искаше хората да говорят за него.“

„Не за първи път някой се опитва да подлъже Кличко да се бие с него. Вижте този луд Чисора – той заплю Владимир в лицето. Винаги се опитват да му влязат под кожата. Всички правят едно и също – ПР, ПР, ПР... Случките с Бригс не са нагласени. Този човек, в момента, дори не го забелязвам. Всички говорят за Бригс, но това е което той искаше“, допълни Бьонте.