Българският професионален боксьор Кубрат Пулев ще се изправи на ринга срещу следващия си съперник – американеца Морис Харис, по време на галвечерта в Хамбург тази събота. „Diema Extra отворен уикенд” ще подари на всички фенове възможността да проследят срещата на живо в ефира на Diema Sport HD и да подкрепят нашия шампион. Двете коментарни студиа около двубоя на Кобрата са планирани за времето от 23.30 ч. до 23.55 ч. и от около 00.35 до 1.00 ч. в ефира на Diema Sport HD.

Кобрата е готов за поредната си среща и този път e твърдо решен в рамките на една година да спечели световната титла. Това обяви самият Кубрат по време на пресконференцията преди боксовия си мач тази събота. „Г-н Вегнер знае как да изведе боксьор до световния връх. Работим в пълен синхрон заедно", сподели Кобрата по повод на новия си треньор Ули Вегнер. "Вярвам, че под негово ръководство, ще ставам все по-добър с всеки следващ мач."
 

Двубоят Пулев – Харис е насрочен за полунощ. Спортният канал Diema Sport HD  ще излъчи мача ексклузивно на живо в събота, 5 декември. Освен боксовата среща в рамките на „Diema Extra отворен уикенд”* от 4 до 6 декември феновете могат да гледат всички спортни събития в програмата на каналите Diema Sport HD, Diema Sport 2 HD и Trace Sport Stars.

Кампанията „Отворен уикенд” е валидна от 00:00 ч. на 4 декември 2015 до 23:59 ч. на 6 декември 2015. Зрителите могат да гледат каналите от пакета Diema Extra в мрежите на платформените оператори, които имат договор с Нова Броудкастинг Груп за тяхното разпространение. *Всички детайли за кампанията и условията за включване в нея зрителите могат да открият в сайта на Diema Extra, както и да се обърнат към платформения си оператор.
 

Не пропускайте двубоя на Кубрат Пулев срещу Морис Харис на 5 декември, събота, на живо в ефира на Diema Sport HD  като част от  „Diema Extra отворен уикенд”. Срещата може да бъде гледана на живо и на платформата Gong Play, а най-актуалните новини около двубоя следете в специално създадената секция на Gong.bg


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS