Голямата звезда на българския бокс Кубрат Пулев може да зарадва феновете си у нас с мач в София съвсем скоро. Това разкри специално за Gong.bg изпълнителният директор на "Зауерланд" Крис Майер. 

Промоутърската компания се грижи за мачовете на Кобрата и според нейния бос, не е изключен вариант за мач в България в следващите няколко месеца до края на годината, но всичко зависи от развръзката на мача на българската звезда с Дерек Чисора. 

Двамата се бият в Хамбург на 7 май, като победителят ще се окичи с европейската титла на EBU. В зависимост от развръзката в този мач, ще се определи и календарът на мачовете на Кобрата занапред. 

"Искаме да промотираме нашите боксьори, това е голямата ни цел. Когато това е готово за мача на 7 май, вече ще мислим за бъдещето. Ако Кубрат победи, мисля, че в следващите няколко месеца можем да направим мач тук, в София. Но нека видим как ще се развият нещата", сподели за Gong.bg Майер.

"Може да се появи вариант мач за световната титла до няколко месеца и тогава ще трябва да премислим плановете си. Но може да има достатъчно време за една доброволна защита на титлата в EBU, можем да измислим нещо още до края на годината. Но нека първо видим как ще се развият нещата", завърши изпълнителният директор на "Зауерланд".