Българската звезда в професионалния бос Кубрат Пулев може да изиграе следващия си мач на ринга пред собствена публика. И този път не става въпрос за родно нашествие в някоя германска зала, както беше за мача му за световната титла с Владимир Кличко, а за битка в София. 

Според вестник "24 часа", промоутърите на Кобрата от "Зауерланд" са останали силно впечатлени от подкрепата за него по време на двубоя с украинеца. Тогава зала "О2 Арена" в Хамбург беше претъпкана с българи, които не спряха да викат за Пулев от началото до края на срещата. 

Самият боксьор призна, че се е чувствал като у дома си, а дори и от лагера на Кличко, където се скъпят на суперлативи, обявиха, че родните фенове са били страхотни и са изненадали всички в техния щаб. 

Ако наистина се проведе мач на Кубрат Пулев в София, повече от сигурно е, че той ще е в най-голямата зала в страната - "Арена Армеец". Все още обаче този въпрос ще се обмисля. 

Иначе Кобрата трябва да започне новия си поход към световната титла, а и самият той призна, че иска да натрупа повече опит в повече мачове с класни съперници, за да има по-големи шансове да я спечели.