"Убеден съм, че залата ще е пълна, все пак такова шоу, с толкова титулувани имена и най-вече заради тези деца", сподели единият от организаторите на "Нощ на звездите" Енчо Керязов, ден преди голямото шоу в зала "Арена Армеец".

Утре от 20:00 часа ще започне церемонията по връчването на петите годишни национални награди на Фондация „Енчо Керязов” за талантливите деца на България в категориите „Образование”, „Спорт”, „Изкуство”, а след това ще се състои грандиозното шоу, в което участие ще вземат звезди от света на спорта, акробатиката, цирковото изкуство и музиката.

"Малко повече от 24 часа имаме, за нас всяка минута е изключително важна и ценна. Доста неща има, които трябва да се фиксират и да бъде безопасно, защото все пак не е шега работа, височината е доста голяма, доста рискови номера влизат утре вечер, така че ги проверяваме по 2-3 пъти. Работим, ще бъдем готови за утре вечер", сподели днес пред медиите Керязов.

"Единственият номер, който е носител на "Златен клон" от световния цирков фестивал в Монте Карло, това е "Полет на страстта", който го прави Дима (б.ред. Дмитрий Григоров), неговата партньорка и неговата съпруга, която им е асистентка и командва апарата, с който той се вдига във въздуха и държи партньорката си във въздуха само със зъби. Много е интересно, изключително рискован номер. От другите, тук е клоунът без грим - Андрейх Жигалов, "Сребърен клон" от Монте Карло", Рокашкови, Тодор Спасов, братя Ковачеви. С Васко Василев репетираме, той е доста смел, пробвахме нещо съвсем импровизирано. Имаме нещо да покажем на финала, по-хумористично", обеща Керязов.

"Надяваме се да напълним "Арена Армеец", залата е почти пълна, има още малко места. Убеден съм, че ще е пълна, все пак такова шоу, с толкова титулувани имена и най-вече заради тези деца. Награждаваме деца в три категории - изкуство, образование и спорт. Във всяка една категория имаме трима номинирани, като от тези трима ще се излъчи само един победител. Другите деца, които са в неравностойно положение, са деца, които се занимават със спорт, имат някакви увреждания. Това са децата, които ние ще наградим. Изключително талантливи, изключително трудно беше на комисията да определи победителите. Евгения Раданов в категория спорт имаше думата накрая. Не ни се иска някой да остане пренебрегнат, аз лично знам от опит, че във всеки един фестивал и конкурс, в който оценката е субективна, винаги има разочаровани. Искахме да бъдем максимално обективни и коректни", каза още той.

Вратите в зала "Арена Армеец" ще отворят в 18:00 часа, а самото шоу започва в 20:00 и ще продължи около 2 часа и половина, като все още има свободни билети. /БГНЕС